Aktuális információk

Ünnepi Nyitva tartás

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy társaságunk ügyfélszolgálatának ünnepi nyitva tartása a következő:

  • március 28. (csütörtök)                                                              7,00—12,00 óra
  • március 29. – április 01. (péntek-szombat-vasárnap-hétfő)            ZÁRVA

Felhívjuk Ügyfeleink figyelmét, hogy a műszaki hibabejelentő vonalunk a 72/582-119 számon 0-24 óra között hívható az ünnepek alatt is.

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk minden kedves Ügyfelünknek!

Komlói erőmű transzparens logó

Tisztelt Fogyasztóink!

A Komlói Fűtőerőmű Zrt. 2024-től megújítja a számlázási rendszerét.  Ehhez szükségessé vált, hogy egy jelentős informatikai fejlesztést valósítsunk meg, amelynek köszönhetően a korábban használt rendszereinket egy integrált vállalatirányítási rendszerre cseréljük. Az elmúlt évben előkészültünk erre a váltásra és most 2024. januárban el is indítjuk. Egy ilyen léptékű változás természetszerűen azt is jelenti , hogy a bevezetés időszakában találkozunk rendkívüli helyzetekkel. Ezek között vannak olyanok is, amelyek díjfizetőinket is érintik, mert a 2024 évi számlákat már az új rendszerben készítjük.

Mi az, ami Önt érinti mindebből 2024. január-februárban?

  • A 2024. januárban kiállított számla csak a 2023. decemberi hő- és vízfelmelegítés díját tartalmazza.
  • A 2024. februárban kiállításra kerülő számla a 2024. januári és februári alapíjat, valamint a januári hő- és vízfelmelegítés díját fogja tartalmazni.
  • Online ügyfélszolgálatunk néhány napig január közepén nem lesz elérhető. A számlák befizetésére az online ügyfélszolgálaton 2024. január 22-től lesz lehetőség.

Az elmúlt évben mindent megtettünk annak érdekében, hogy ez a számunkra nagyon jelentős változás a lehető legkevésbé érintse ügyfeleinket. Ennek keretében ügyfélszolgálati kollégáinkat is felkészítettük az új rendszer használatára akik továbbra is készséggel állnak rendelkezésére.

A továbbiakban is tájékoztatni fogjuk Önt minden előre látható rendkívüli helyzetről, bízva abban, hogy ezekkel segítségére tudunk lenni.

Köszönjük, hogy a következő hónapokban együttműködésével, megértésével támogatja a Komlói Fűtőerőmű Zrt.-nél az új rendszer mielőbbi sikeres alkalmazását.

 

Komlói Fűtőerőmű Zrt.

Karácsonyfa zöldes árnyalatú gömbökkel

Ünnepi Nyitva tartás

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy az év végén társaságunk ügyfélszolgálatának ünnepi nyitva tartása a következő:

  • 2023. december 22. (péntek) 07:00—12:00 óra
  • 2023. december 23-24-25-26. Karácsonyi ünnepek- ZÁRVA
  • 2023. december 27. (szerda) és december 29. (péntek) között ZÁRVA.

Felhívjuk Ügyfeleink figyelmét, hogy a műszaki hibabejelentő vonalunk a 72/582-119 számon 0-24 óra között hívható az év végi ünnepek alatt is.

Áldott karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánunk minden kedves ügyfelünknek!