Az új évben megújul a Komlói Fűtőerőmű Zrt. számlázása is

Komlói erőmű transzparens logó

Tisztelt Fogyasztóink!

A Komlói Fűtőerőmű Zrt. 2024-től megújítja a számlázási rendszerét.  Ehhez szükségessé vált, hogy egy jelentős informatikai fejlesztést valósítsunk meg, amelynek köszönhetően a korábban használt rendszereinket egy integrált vállalatirányítási rendszerre cseréljük. Az elmúlt évben előkészültünk erre a váltásra és most 2024. januárban el is indítjuk. Egy ilyen léptékű változás természetszerűen azt is jelenti , hogy a bevezetés időszakában találkozunk rendkívüli helyzetekkel. Ezek között vannak olyanok is, amelyek díjfizetőinket is érintik, mert a 2024 évi számlákat már az új rendszerben készítjük.

 

Mi az, ami Önt érinti mindebből 2024. január-februárban?

  • A 2024. januárban kiállított számla csak a 2023. decemberi hő- és vízfelmelegítés díját tartalmazza.
  • A 2024. februárban kiállításra kerülő számla a 2024. januári és februári alapíjat, valamint a januári hő- és vízfelmelegítés díját fogja tartalmazni.
  • Online ügyfélszolgálatunk néhány napig január közepén nem lesz elérhető. A számlák befizetésére az online ügyfélszolgálaton 2024. január 22-től lesz lehetőség.

 

Az elmúlt évben mindent megtettünk annak érdekében, hogy ez a számunkra nagyon jelentős változás a lehető legkevésbé érintse ügyfeleinket. Ennek keretében ügyfélszolgálati kollégáinkat is felkészítettük az új rendszer használatára akik továbbra is készséggel állnak rendelkezésére.

A továbbiakban is tájékoztatni fogjuk Önt minden előre látható rendkívüli helyzetről, bízva abban, hogy ezekkel segítségére tudunk lenni.

Köszönjük, hogy a következő hónapokban együttműködésével, megértésével támogatja a Komlói Fűtőerőmű Zrt.-nél az új rendszer mielőbbi sikeres alkalmazását.

 

Komlói Fűtőerőmű Zrt.